VIP-Fiets-huren

Ben je op zoek naar een goedkope fiets?

Heb jij behoefte aan een nieuwe fiets, maar wil of kan je hier momenteel niet teveel voor betalen? Dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een tweedehands fiets, echter weet je dan nooit helemaal zeker of de fiets technisch helemaal in orde is. De kans is dan ook aanwezig dat je binnen een paar weken alweer op zoek moet gaan naar een andere fiets, of veel geld kwijt bent aan reparatiekosten. Welkom bij VIPfiets!

Goedkoop fietshuren

Het huren van een VIPfiets is een makkelijke oplossing. Je betaalt dan een vast laag bedrag per maand, en zolang het contract loopt kun jij genieten van een goede fiets die technisch helemaal in orde is. Deze fiets met rood stuur heeft geen versnellingen of bagagedrager, maar wel een rekje voorop en is voorzien van een goed slot. Het grote voordeel van het huren van een fiets is, dat je niet veel kwijt bent per maand maar wel altijd verzekerd bent van een goede fiets! Voor slechts tien euro per maand rijd jij al een robuuste “basic” fiets. En mocht er iets aan mankeren, bijvoorbeeld een lekke band, dan hoef je alleen maar contact op te nemen met ons. Wij zullen dan zo snel mogelijk naar je toe komen om de fiets te repareren of te vervangen. Er is ook de mogelijkheid om een luxe “premium” VIPfiets te huren met versnellingen. Een VIPfiets is niet alleen goedkoop maar ook onderhoudsvrij!

Fietsverhuur per maand opzegbaar

Je gaat een huurovereenkomst aan voor één maand, waarbij de eerste termijn direct betaald moet worden. Nadat de eerste betaling binnen is, zal de fiets bij je geleverd worden. Vervolgens dient het termijnbedrag telkens aan het eind van de maand betaald te zijn. de overeenkomst is de eerste maand vast, daarna wordt hij telkens stilzwijgend voor een maand verlengd. Opzeggen is iedere maand mogelijk, wel geldt er een opzegtermijn van een maand. Het inleveren gebeurt op de einddatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *